İHALE İLANI

25 Şub

1- İhale ilan metninde ismi, yeri ve şartları yazılı Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Tıp Fakültesi kantin, kafeterya, market ve restoran alanı kiralama ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu`nun 35/d ve 51 (g) bendine göre Pazarlık usulüyle ihale edilecektir. İstekliler yapmış oldukları teklife bağlı olmakla birlikte teklif edilen bedelin üstüne çıkabileceklerdir.

2- İhaleler,  ilan metninde belirtilen tarihler ve saatlerde Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Odasında yapılacaktır.

3-İhaleye katılmak isteyen istekliler en geç ihale ilan metninde belirtilen ihale günü ve saatine kadar ihale işlem dosyasını Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında ücretsiz görebilir, alabilir ve anılan tarih ve saate kadar teklif dosyasını verebilirler.

4-İhaleye katılabilmek için isteklilerin; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olması ve ilan metninde belirtilen belgeleri, ihale dosyası ile birlikte vermeleri gerekmektedir.

İhale Metni için TIKLAYINIZ...