KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI - YAZ OKULU

13 Haz

Başvuru Tarihleri : Kontenjanı bulunan Birimler tarafından verilecektir. (Birimlerden 14.06.2019 tarihinden itibaren bilgi alınabilir.)

Başvuru Şekli: Kontenjanı bulunan Birimlere şahsen başvuru formu ile belirtilen süre içinde yapılır.

Çalışma Süresi : 17 Haziran 2019 - 2 Ağustos 2019 (7 Hafta) (Haftada 15 saattir)

- Kontenjan listesi için TIKLAYINIZ.

- Kısmi zamanlı öğrenci başvuru formu için TIKLAYINIZ.

- Konu ile ilgili sıkça sorulan soru ve cevaplar için TIKLAYINIZ.

Başvuru Şartları :

1) Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Düzce Üniversitesi’nde kayıtlı öğrenci olmak,

2) Disiplin cezası almamış olmak,

3) Yetim maaşı ve nafaka hariç asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak,

4) Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle daha önce sözleşmesi feshedilmemiş olmak,

5) Çalıştırılacak iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe, sahip olmak,

6) Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,

7) Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.

Not: Deprem, sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrencilerden normal eğitim-öğretim süresi içinde okuyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak dışında yukarıdaki şartlar aranmaz.