İHALE DUYURULARI HK.DA

02 Kas

1- İhale ilan metinlerinde ismi, yeri, şartları ve geçici teminatları yazılı taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu`nun 35/d ve 51 (g) bendine göre Pazarlık usulüyle anlaşmak suretiyle ihale edilecektir.

2- İhaleler,  ilan metninde belirtilen tarihler ve saatlerde Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Odasında yapılacaktır.

3-İhaleye katılmak isteyen istekliler en geç ihale ilan metninde belirtilen ihale günü ve saatine kadar ihale işlem dosyasını Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında ücretsiz görebilir, alabilir ve anılan tarih ve saate kadar teklif dosyasını verebilirler.

4-İhaleye katılabilmek için isteklilerin; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olması ve ilan metninde belirtilen belgeleri, ihale dosyası ile birlikte vermeleri gerekmektedir.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Kantin Kafeterya Market Restoran ve Otomat Makinası Alanı Yapım ve Kiralama İhalesi (Araştırma Uygulama Hastanesi) İhale Metni için TIKLAYINIZ..

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Kantin İhalesi ve Çilimli Meslek Yüksekokulu Kantin İhalesi İhale Metni için
TIKLAYINIZ..