ÜNİVERSİTEMİZ KURUMSAL ÜRÜN MAĞAZASI -DÜKKAN- FAALİYETİNE BAŞLADI...

22 May

Teknolojik, fiziki ve sosyal yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üniversitemiz, markalı ürünlerinin satışa sunulduğu DÜKKAN mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Konuralp Yerleşkesi’nde hizmete başlayan Üniversitemiz kurumsal ürün satış mağazası DÜKKAN’ın açılış törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, DÜKKAN mağazasının Üniversitemiz için hayırlı olmasını temenni ederek sergilenen kurumsal ürünleri inceledi. Birçok ürün grubunun yer aldığı DÜKKAN mağazası ile Üniversitemizin markalı ve logolu tanıtım ürünleri, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımız için satışa sunuldu.