ÜNİVERSİTEMİZ KARİYER TOPLULUĞU TARAFINDAN COLORFUL DAY ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 Ara

Üniversitemiz Kariyer Topluluğu ve Ajans UMB işbirliğiyle düzenlenen ve ünlü isimlerin katıldığı “Colorful Day” başlıklı etkinlik, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şarkıcı Bahadır Sağlam, Oyuncu Ümit Kantarcılar ve Fulya Zenginer ile Gazeteci Oğuzhan Toracı’nın konuk olduğu etkinlik, keyifli bir söyleşiye sahne oldu.  Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği program, Oğuzhan Toracı’nın moderatörlüğünde Ümit Kantarcılar ve Fulya Zenginer’in gerçekleştirdiği sohbetle başladı.

Oğuzhan Toracı, konuk sanatçılara gençlik yılları, aile yaşantıları, eğitim hayatları, gelecek planları ve gençlere vermek istediği tavsiyeler hakkında sorular sordu. Ümit Kantarcılar ve Fulya Zenginer, soruları içtenlikle yanıtlayarak yaşam deneyimlerini ve kendilerini etkileyen olayları öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimize hayallerinin peşinden gitmelerini tavsiye eden sanatçılar, kendilerini geliştirmelerini ve fark yaratmalarını tavsiye etti.

Programın ikinci bölümünde ise Şarkıcı Bahadır Sağlam ile söyleşi gerçekleştirildi. Hayat hikayesiyle ilgili kesitler sunan Bahadır Sağlam, üç eser seslendirerek öğrencilerimize eğlenceli ve keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı.

“Colorful Day” başlıklı etkinlik, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu başarılı organizasyonu yürüten Topluluk Başkanı, Topluluk Yönetim Kurulu Üyeleri ve Topluluk Üyelerine gönülden tebrikler...

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı